Dödsbo Städning

Pro Home Service kan med hjälp av vårt syster bolag Rent & Move erbjuda städning och bortförsel av bohag i dödsbon. Då det är två olika moment med flyttning/bortforsling och städning har vi valt att lägga detta på två olika bolag. Tackvare vår uppdelning har bolagen fått spjutspets kompetens inom respektive område.

Behöver du hjälp med flytt av bohag i ett dödsbo?
Rent & Move erbjuder helhetslösningar för magasinering, flytt och bortforsling till återvinningscentralen. För prisuppgifter för tömning av dödsbon når ni Rent & Move på 010-3300480 eller via deras hemsida som du hittar här
Om dödsbot även skall städas går det bra att boka via Rent & Move då det är vi som utför städningen. 

Behöver du hjälp med städning av ett dödsbo?
Vi erbjuder städning av dödsbon som är tomma eller så gott som tomma. Är det saker som skall slängas i bostaden kan vi lägga ner detta i sopsäckar och ställa i bostaden. Vi kan inte åka till en återvinningscentral med sakerna, detta får ni eller Rent & Move ordna. Priset för städning av ett dödsbo är detsamma som priset för en flyttstädning. Det går bra att använda vår priskalkylator på hemsidan för att få fram priset. Observa att städning av dödsbon ej är berättigat till RUT-avdrag.
Skulle bostaden vara mer smutsig än normalt eller av saneringskaraktär ta då kontakt med kundtjänst på info@prohomeservice.se eller 010-3300490 för prisuppgift.

 

Jag tycker Pro Home Service var snabba, noggranna och väldigt tillmötesgående under sitt jobb med hemstäd hemma hos mig. Jag kan verkligen rekommendera dem som företag.

Anna Steen, Göteborg

Vill tacka Pro Home Service för en riktigt bra första städning i min lägenhet för två veckor sedan. Skönt att efter en veckas jobbresa, komma hem till ett nystädat hem. De lyssnade på mina specifika önskemål och jag blev väldigt nöjd! Ikväll ser jag fram emot att komma hem, då de varit där under dagen medan jag har varit på jobbet. Rekomenderas!

Daniel Classon