Flyttstäd i Mölnlycke

Flyttstädning i Mölnlycke

Surfar du som bäst på nätet för att hitta en specialist inom flyttstädning i Mölnlycke? Du har hittat rätt. Med oslagbara priser och ännu bättre arbete har vi alltid nöjda kunder. De som arbetar med oss är alltid noggranna i sitt städarbete vilket garanterar att du precis som de nya bostadsägarna kommer att bli nöjda med resultatet.Med en överskådlig lista kan vi tydligt presentera vad som inkluderas i vår högkvalitativa service. Vi läser och går tillsammans igenom denna för att säkerställa att vi är överens vad vår service för dig innebär. Så klart ser vi utan undantag till att du alltid blir nöjd.

Flyttstädningen som kunden får garanti på

Att göra fel är mänskligt. Därför erbjuder vi våra kunder en garanti för att kunna säkerställa att vi lämnar vårt arbete felfritt för de nästa ägarna av bostaden. På detta sätt vår vi alltid en återkoppling på vårt arbete om något skulle ha gått på tok.Garantin gäller om de nyinflyttade kontaktar oss samma dag de får tillträde till bostaden eller senast samma dag de flyttar in. Detta är också det bästa sättet för oss att få reda på om vi mot förmodan faktiskt har missat något, så vi får chansen att väga upp eventuella misstag. Vi är på plats snarast för att åtgärda eventuella missar om de nya ägarna skulle upptäcka något de är missnöjda med. 

Rengöringsmedel och utrustning som används är miljövänligt och miljömärkt.

Kom ihåg att du får hela 200 kronor rabatt om du gör din bokning på flyttstäd i Mölnlycke online via nätet.

Checklista för flyttstädning

Jag tycker Pro Home Service var snabba, noggranna och väldigt tillmötesgående under sitt jobb med hemstäd hemma hos mig. Jag kan verkligen rekommendera dem som företag.

Anna Steen, Göteborg

Vill tacka Pro Home Service för en riktigt bra första städning i min lägenhet för två veckor sedan. Skönt att efter en veckas jobbresa, komma hem till ett nystädat hem. De lyssnade på mina specifika önskemål och jag blev väldigt nöjd! Ikväll ser jag fram emot att komma hem, då de varit där under dagen medan jag har varit på jobbet. Rekomenderas!

Daniel Classon