Flyttstäd i Mölndal

Flyttstädning i Mölndal

Letar du efter en specialist inom flyttstädning i Mölndal så har du hittar rätt. Med de bästa priserna och väl utfört arbete som ger strålande resultat har vi alltid nöjda kunder. Vår personal är genomgående noggranna i sin städning vilket garanterar att både du och de nya bostadsägarna kommer att bli nöjda med städningen. Vi visar tydligt genom en lista vad som inkluderas i vår högklassiga service och går gemensamt igenom denna lista så att du kan vara säker på att du kommer få det resultat som du förväntar dig av vår tjänst. Självklart så ser vi till att vi avslutar vårt samarbete med ett leende på dina läppar.

Flyttstädning som inkluderar garanti

Vi erbjuder en garanti till våra kunder som innebär att om du eller de nya ägarna inte är nöjda så kan vi åtgärda våra missar. Garantin gäller om de nyinflyttade kontaktar oss samma dag de får tillträde till bostaden eller senast samma dag de flyttar in. Detta är också det bästa sättet för oss att få reda på om vi mot förmodan faktiskt har missat något. På detta sätt får vi också alltid den bästa återkopplingen kring vårt arbete och chansen att väga upp eventuella misstag. Vi ser till att vara på plats snarast möjligt om detta blir fallet.

Alla rengöringsmedel och all utrustningen som vi använder är miljövänliga med miljömärkning

Bokar du din flyttstädning i Mölndal hos oss online får du 200 kr rabatt.

Checklista för flyttstädning

Jag tycker Pro Home Service var snabba, noggranna och väldigt tillmötesgående under sitt jobb med hemstäd hemma hos mig. Jag kan verkligen rekommendera dem som företag.

Anna Steen, Göteborg

Vill tacka Pro Home Service för en riktigt bra första städning i min lägenhet för två veckor sedan. Skönt att efter en veckas jobbresa, komma hem till ett nystädat hem. De lyssnade på mina specifika önskemål och jag blev väldigt nöjd! Ikväll ser jag fram emot att komma hem, då de varit där under dagen medan jag har varit på jobbet. Rekomenderas!

Daniel Classon