Flyttstäd i Lerum

Flyttstäd i Lerum

Pro Home Service är specialisten du letar efter för din flyttstädning i Lerum. Vi erbjuder dig en skinande ren städning efter din flytt till ett av de bästa priserna på marknaden och vi lovar att du blir nöjd. De som jobbar hos oss är noggranna i sitt arbete vilket garanterar att de nya ägarna kommer att flytta in en otroligt välstädad bostad.

Vi har en lista med en översikt över alla moment som ingår i flyttstädningen så kan våra kunder kan vara säkra på att vi gör en grundlig städning av högsta kvalitet. Vi går tillsammans igenom denna lista med kunden före arbetet påbörjas för att vara överens om vad vi förväntas göra och vad vi erbjuder. Såklart ser vi till att du blir nöjd med resultatet av din flyttstädning i Lerum.

Hos oss får du garanti på din flyttstädning

När de nya ägarna av bostaden flyttar in efter din flytt är det såklart av största betydelse att de känner sig som hemma och är nöjda med städningen. Vi ger därför våra kunder en garanti på sin flyttstädning tills de kommande ägarna har flyttat in. På så sätt får vi reda på om vi mot förmodan har missat en del av arbetet. För att kunna använda garantin skall de nyinflyttade kontakta oss samma dag de får tillträde, alternativt senast samma dag de flyttar in. Vi åtar oss att komma så snart som möjligt för att åtgärda det vi har missat.

Vår utrustning och rengöringsmedel är miljömärkt.

Kom ihåg att du får 200 kr rabatt om du bokar din flyttstädning online.

Checklista för flyttstädning

Jag tycker Pro Home Service var snabba, noggranna och väldigt tillmötesgående under sitt jobb med hemstäd hemma hos mig. Jag kan verkligen rekommendera dem som företag.

Anna Steen, Göteborg

Vill tacka Pro Home Service för en riktigt bra första städning i min lägenhet för två veckor sedan. Skönt att efter en veckas jobbresa, komma hem till ett nystädat hem. De lyssnade på mina specifika önskemål och jag blev väldigt nöjd! Ikväll ser jag fram emot att komma hem, då de varit där under dagen medan jag har varit på jobbet. Rekomenderas!

Daniel Classon