Flyttstäd i Torslanda

Flyttstäd i Torslanda

Pro Home Service är specialister på flyttstäd i Torslanda. Genom att erbjuda våra kunder en grundlig och heltäckande flyttstädning till ett av de bästa priserna håller vi våra kunder nöjda. Vår personal är noggrann i sitt arbete och du kan vara säker på att nästa ägare kommer att finna sin nya bostad otroligt välstädad. Vi arbetar efter en detaljerad lista som specificerar alla momenten i en flyttstädning som gör att våra kunder kan känna sig säkra på att vi gör ett heltäckande arbete av högsta kvalitet. Vi går tillsammans igenom denna lista innan arbetet påbörjas för att vara överens om vad du som kund förväntar dig och kan förvänta dig. Självklart ser vi till att du blir nöjd.

Garantin du får på din flyttstädning hos oss

För oss är det självklart av största betydelse att din bostad lämnas i ett fräscht skick och de nyinflyttade ägarna ska känna att de flyttar in i ett välstädat hem. Därför ger vi våra kunder en garanti på flyttstädningen ända tills de nya personerna får tillträde har flyttat in i bostaden. På så sätt kommer det till vår kännedom om vi mot förmodan har missat något. För att garantin skall gälla ska de nya ägarna kontakta oss samma dag de, alternativt senast samma dag de flyttar in. Om detta blir fallet kommer vi givetvis till platsen så snart vi kan för att åtgärda vår miss till bästa skick.

När vi flyttstädar använder vi av oss miljömärkta medel och utrustning.

Bokar du din flyttstädning i Torslanda online får du 200 kr i rabatt.

Checklista för flyttstädning

Jag tycker Pro Home Service var snabba, noggranna och väldigt tillmötesgående under sitt jobb med hemstäd hemma hos mig. Jag kan verkligen rekommendera dem som företag.

Anna Steen, Göteborg

Vill tacka Pro Home Service för en riktigt bra första städning i min lägenhet för två veckor sedan. Skönt att efter en veckas jobbresa, komma hem till ett nystädat hem. De lyssnade på mina specifika önskemål och jag blev väldigt nöjd! Ikväll ser jag fram emot att komma hem, då de varit där under dagen medan jag har varit på jobbet. Rekomenderas!

Daniel Classon