Flyttstäd i Kungsbacka

Flyttstädning i Kungsbacka

Vi är specialisten du söker inför din flyttstädning i Kungsbacka. Med de bästa priserna på marknaden och vårt arbete som ger skinande bra resultat gör vi alltid våra kunder nöjda. Våra medarbetare är noggranna i sin städning vilket är en trygghet både för dig och bostadens nya ägare.

Vi arbetar strukturerat efter en checklista som inkluderar alla delarna i flyttstädningen vilket gör att våra kunder enkelt kan se vad som inkluderas i vår service som alltid utförs högsta kvalitet. Vi går gemensamt igenom denna lista för att vara överens om vad vi erbjuder för att vara säkra att vi lever upp till dina förväntningar. Såklart ser vi till att du blir nöjd med resultatet.

Flyttstädning som inkluderar garanti

För de nya ägarna som flyttar in är det självklart av största betydelse att hemmet är felfritt städat för att de ska kunna känna sig som hemma.

Baserat på detta så erbjudet vi en garanti till våra kunder på att resultatet lever upp till allas förväntningar. Detta gäller fram tills de nya personerna har flyttat in. Detta är också det bästa sättet för oss att få reda på om vi mot förmodan faktiskt har missat något. Garantin gäller om de nyinflyttade kontaktar oss samma dag de får tillträde till bostaden, eller absolut senast samma dag de flyttar in. Råkar det bli så att de nya ägarna får möjligheten att använda vår garanti så säkerställer vi självklart att vi är på plats snarast för att åtgärda det vi har missat.

Medlet och utrustningen vi använder under städningen är miljömärkt.

Glöm inte att du får 200 kr rabatt när du bokar din flyttstädning i Kungsbacka online.

Checklista för flyttstädning

Jag tycker Pro Home Service var snabba, noggranna och väldigt tillmötesgående under sitt jobb med hemstäd hemma hos mig. Jag kan verkligen rekommendera dem som företag.

Anna Steen, Göteborg

Vill tacka Pro Home Service för en riktigt bra första städning i min lägenhet för två veckor sedan. Skönt att efter en veckas jobbresa, komma hem till ett nystädat hem. De lyssnade på mina specifika önskemål och jag blev väldigt nöjd! Ikväll ser jag fram emot att komma hem, då de varit där under dagen medan jag har varit på jobbet. Rekomenderas!

Daniel Classon