Flyttstäd i Kungälv

Flyttstädning i Kungälv

Om du är på jakt efter en specialist inom flyttstädning i Kungälv så har du helt säkert hittat rätt. Vi erbjuder de bästa priserna för ett väl utfört arbete och ett fantastiskt resultat. Alla våra medarbetare har ett sinne för detaljer och är noggranna i sitt arbete vilket är en trygghet för att din flyttstädning ska bli perfekt.

När du beställer flyttstädning hos oss kommer vi att presentera en detaljerad lista över vad som ingår i vår högklassiga service. För att du ska vara säker på vilket resultat du kan förvänta dig efter vårt arbete går vi tillsammans igenom listan innan städningen påbörjas.

Vi ser till att du blir mer än nöjd med vårt resultat.

Flyttstädningen avslutas med en garanti

När man flyttar från sitt hem vill man lämna det i ett skick som får nästa ägare att känna sig välkommen till en skinande och ren bostad.

Eftersom vi vet hur viktigt det är med en välkomnande känsla när man flyttar in, så värderar vi också ett perfekt resultat med tillhörande garanti. Denna garanti gäller fram tills de nya ägarna har tillträde till bostaden eller allra senast den dagen de flyttar in. Om de nya ägarna anmärker på städningen måste de kontakta oss samma dag för att kunna utnyttja garantin. Självklart är vi på plats så snart vi bara kan för att korrigera det som kunden har synpunkter på.

Allt rengöringsmedel och all utrustning som vår personal använder är miljömärkt.

Kom ihåg att du får hela 200 kronor rabatt på din flyttstädning i Kungälv om du bokar den hos oss online.

Checklista för flyttstädning


Jag tycker Pro Home Service var snabba, noggranna och väldigt tillmötesgående under sitt jobb med hemstäd hemma hos mig. Jag kan verkligen rekommendera dem som företag.

Anna Steen, Göteborg

Vill tacka Pro Home Service för en riktigt bra första städning i min lägenhet för två veckor sedan. Skönt att efter en veckas jobbresa, komma hem till ett nystädat hem. De lyssnade på mina specifika önskemål och jag blev väldigt nöjd! Ikväll ser jag fram emot att komma hem, då de varit där under dagen medan jag har varit på jobbet. Rekomenderas!

Daniel Classon